Langtidsutleie av parkeringsplass

Ålesund Parkering/Sunnmøre Parkering kan tilby deg flere alternativer når det gjelder langtidsleie av parkeringsplasser.

Vi har stor pågang på disse plassene, og på enkelte av plassene har vi lange ventelister. 

I parkeringshus

Vil kan tilby fast plass i følgende parkeringshus:

Utendørs parkering

Vil kan også tilby utendørs langtidsparkering på: 

Hjelsethgården (bobilplassen)

På Hjelsethgården (eller bobilplassen) som ligger i Sorenskriver Bulls gate leier vi ut parkeringsplasser for kortere eller lengre perioder.  Plassen er delt mellom parkering av bobiler og vanlig avgiftsparkering.  Den første delen av parkeringsplassen gjelder utleie og avgiftsparkering, mens den delen lengst øst er tilrettelagt for bobiler. Er du interessert i en fast leieavtale til bilen din i gåavstand til sentrum ta kontakt.

Meierikaia

På Meierikaia er det ca. 100 parkeringsplasser som leies ut på årsbasis.  Området er regulert slik at du må ha et såkalt parkeringskort for å kunne parkere her.

Stornespiren ved Seilmakergården

På Stornespiren i området fra rutebilstasjonen mot brosundet, leier vi ut 65 parkeringsplasser. Disse plassene er meget attraktive da de er så sentrale, og interesserte har i perioder stått på venteliste for å få plass. 

Stornespiren øst for rutebilstasjonen

På Stornespiren fra rutebilstasjonen og østover mot lyskrysset, disponerer vi 82. Dette er plasser som er lett tilgjengelig, men et par minutters gange til alle fasiliteter i sentrum. Området er godt skiltet med reserverte plasser.

Brunholmkaia

På Brunholmkaia disponerer vi 25 plasser for utleie.  Dette er på kaiområdet til høyre for innkjøringen til Brunholmen P-hus
 

Prestebrygga

På Prestebrygga har vi 3 utleieområder, med i alt 63 plasser.  Skulle du være interessert i å leie fast plass, så ta kontakt med oss. Dette er en parkeringsplass med kort vei til sentrum. 

 

Priser langtidsleie pr 1. januar 2016:

Utendørs parkering pr år:                            5775,- + mva
Innendørs parkering pr år:                           9450,- + mva
Innendørs parkering Sankten p-hus pr år:    10290,- + mva
Innendørs parkering Kiperviktorget pr år:   11550,- + mva
Innendørs parkering Prestebrygga pr år:     11550,- + mva
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ålesund Parkering AS Notenesgata 9, 6002 Ålesund 
Telefon: 70 16 21 28 |