Brunholmen parkeringshus

.

Brunholmen

Brunholmen parkeringshus er døgnåpent.
Huset eies av Ålesund Parkering as
Avgift fra 1.juli 2013  kr. 15,- pr. time
kr. 150,- pr. døgn

Parkeringshuset ble offisielt åpnet 01.08 1991 og ble kåret til Norges vakreste parkeringshus i 1996. Brunholmen parkeringshus har 105 parkeringsplasser. Av disse er ca 50% fast utleid. Automaten som står i huset gir deg mulighet til å betale med mynt eller kort.

Velger du å betale med kort, trekkes kortet i kortleseren på automaten når man ankommer parkeringshuset. Du får da utskrevet en såkalt innkjøringsbillett som skal legges godt synlig på dashbordet i bilen.

Når parkeringen skal avsluttes, trekkes det samme kort en gang til i automaten. Da blir parkeringen/betalingen avsluttet og du får utskrevet en kvittering.

Betaler du med kort, må du være oppmerksom på at man blir automatisk utlogget etter 48 timer. Ønsker du å parkere lenger, må du trekke kortet en gang til å starte en ny transaksjon.

Det er også mulig å kjøpe heldagsbilletter i Hotellene på Brunholmen. Med slike billetter kan man stå både i Brunholmen parkeringshus og Torghallen P-hus. Dette er dagsbilletter og må på samme måte som vanlige billetter ligge godt synlig på dashbordet i bilen for kontroll.

 
Ålesund Parkering AS Notenesgata 9, 6002 Ålesund 
Telefon: 70 16 21 28 |